Tevékenységünk

Tevékenységünk

Vállalatunk fő tevékenységét a műanyagipari fröccsöntés és a termékek kézi és automata összeszerelése jelenti. A gyárban higiéniai késztermékeket, személyi higiéniához kapcsolódó termékeket, gyógyászati segédeszközök, valamint életfenntartó berendezések alkatrészeit állítjuk elő.
Termékeink

A Nolato Hungary Kft. termékpalettájában ipari-, higiéniai, gyógyászati- és orvostechnikai eszközök egyaránt megtalálhatóak.

 

Minőségpolitika

Minden esetben pontosan teljesítjük ügyfeleink igényeit, szükségleteit és elvárásait – teljes odafigyeléssel és ügyfélközpontúsággal. Mindezt alkalmazottaink szakértelmével, elkötelezettségével, folyamatos minőségi képzéssel, alaposan tervezett minőségbiztosítási rendszerekkel, és folyamatos, proaktív fejlesztésekkel érjük el.

A Nolato összes tevékenységét az ISO 9000 szabvány és/vagy iparági tanúsítványok határozzák meg. Fontosnak tartjuk, hogy beszállítóink is hatékony minőségbiztosítási rendszerekkel rendelkezzenek, és a miénkhez hasonló szemléletmódot valljanak a minőségi szolgáltatások területén. Minőségi teljesítményünket folyamatosan értékeljük mérésekkel, minőségi eltérések rögzítésével és külső auditok segítségével.

A Nolato információközlési folyamatait nyílt, világos és célratörő kommunikáció jellemzi, minden partnerrel szemben:

  • a fontos információkat megfelelő időben és megfelelő formában közöljük,
  • meghatározott kommunikációs csatornák és folyamatok használatával biztosítjuk az információk megbízhatóságát,
  • információközlésünk megfelel a törvényi előírásoknak, jogszabályoknak és követelményeknek, odafigyelünk a hatályban lévő tőzsdei szabályozásokra, illetve az általánosan elfogadott gyakorlatra,
  • minden tőzsdei résztvevőt és érdekelt felet egyenrangúan kezelün

 

Munkabiztonság, munkakörülmények, egészségvédelem

Vállalatunk termelésében a folyamatos 12 órás műszak mellett egyes részlegekben előfordul a 2-3 műszakos és rugalmas munkarend is. Kitüntetett figyelmet fordítunk a biztonságos munkakörülmények és az egészségvédelem biztosítására. Cégünk megkapta a legmagasabb szintű MEBIR – Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonsági Irányítási rendszer – tanúsítványt.

A balesetek megelőzése érdekében a legmagasabb rendű intézkedések vannak érvényben, bevezettük az egyéni és kollektív védőeszközöket, a védőruha kötelező használatát, és erősítettük a baleset-megelőzési folyamatokat. Cégünk munkahelyi balesetek, illetve a lakás és a munkahely között bekövetkezett balesetek esetében is 100%-os táppénzt folyósít munkavállalói számára. Fontos számunkra az egészségvédelem, mivel orvosi segédeszközöket is gyártunk, vevőink elvárásaihoz alkalmazkodva dohányzásmentes munkahelyet alakítottunk ki az egész gyárterületen. Üzemorvosunk a gyár területén rendel, betegség esetén azonnal hozzá lehet fordulni.

Integrált Minőségi, környezeti, egészségi és biztonsági politika

Letöltés