Nolato Csoport

Nolato Csoport

A Nolato cégcsoportot 1938-ban Svédországban alapították. Világszerte 23 telephellyel, több mint 9000 fő munkavállalóval és világszínvonalú gépparkkal rendelkezik.

Az új technológiák alkalmazásának, innovációnak, elkötelezett szakembergárdának, a nemzetközi megrendeléseknek és partnerkapcsolatoknak köszönhetően kiváló minőséget és vevői elégedettséget ért el, így a Nolato cégcsoport nyereséges és folyamatosan fejlődik. A cégcsoport az elmúlt öt évben (a válság éveiben) árbevételét csaknem megháromszorozta, eredményessége, hatékonysága a sokszorosára, foglalkoztatottainak száma a 2008-as létszámhoz képest csaknem két és félszeresére nőtt.

 

A cégcsoport tevékenysége három területre szakosodott:

 

Medical Solutions

Polimer összetevőket tartalmazó gyógyászati és orvos-technológiai eszközök fejlesztése és kivitelezése.

 

Integrated Solutions

Mobiltelefon alkatrészek és részegységek tervezése, fejlesztése és gyártása.

 

Industrial Solutions

Műanyag alapú ipari megoldások, alkatrészek és rendszerek fejlesztése különböző ipari szegmensek, többek között az autóipar számára.

 

 

A Nolato sikerének kulcstényezői:

  • A magas fokú termelékenység és a költségek visszaszorítása mindennapos működésünk alapját képezik. A folyamatos fejlesztésnek és a LEAN-szemlélet szerinti gyártásnak köszönhetően hatékony munkafolyamatokhoz, a selejtáru csökkentéséhez és újszerű megoldásokhoz juthatunk.
  • A cégcsoport mindig is hosszú távú és szoros partnerkapcsolatok kiépítésére törekedett, hiszen minél inkább ismerjük partnereink igényeit és munkafolyamatait, annál értékesebb terméket készíthetünk számukra.
  • Ügyfeleink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, a koncepció kidolgozásától kezdve, a terméktervezés, anyagoptimalizálás, feldolgozás és összeszerelés területein át, egészen a szállításig.
  • Magasan képzett szakembergárdánk a cégcsoport motorját képezi. Ügyfeleink kérései folyamatos kihívás és egyre magasabb követelmények elé állítják szakembereinket, ami megköveteli tőlünk a folyamatos proaktivitást.
  • Üzleti tevékenységünk alapja az etikus és fenntartható működés. A társadalmi felelősségvállalás, a környezetvédelmi kérdések figyelembevétele, a megfelelő munkakörnyezet kialakítása mind-mind szerves részét képezik a Nolato csoport gondolkodásának.
Karta

 

Nolato Group

További technikai és kereskedelmi jellegű kérdésekben keresse fel nemzetközi weboldalunkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!
Tovább a Nolato Csoport nemzetközi weblapjára

További érdekességek