Nolato Magyarország

A Nolato csoport Magyarországon

A Nolato csoport tagja a mosonmagyaróvári székhelyű Nolato Magyarország Kft, melynek története egészen 1994-ig nyúlik vissza. A Nolato Magyarország Kft. elődjét 1994-ben alapították ProTec Kft. néven, konzumelektrotechnikai műanyag-alkatrészek gyártására. 2000-ben a vállalat a svéd érdekeltségű Nolato csoport tagjává vált, és a piac növekedésének reményében a gyártóterületet a háromszorosára növelték. 2002-ben a cégcsoport az újjászervezés, új piacok keresése mellett döntött, mely a higiéniai, egészségügyi termékek gyártása lett. A struktúraváltásnak köszönhetően vállalatunk a 2000-es évek második felére a siker útjára lépett, fejlődése azóta is töretlen.

Társaságunk az elmúlt években óriási beruházásokat hajtott végre, melyeknek köszönhetően a legújabb, világszínvonalú technológiákkal dolgozunk. A közelmúltban bővítettük raktárkapacitásunkat és 2014 szeptemberében adtuk át új gyártócsarnokunkat. Ipari és gyógyászati eszközöket gyártó divízióinkban műanyagipari, fröccsöntött termékek gyártásával foglalkozunk, 700 fős állományunkat folyamatosan bővítjük, mára a régió egyik legmeghatározóbb munkaadójává váltunk.

A Nolato Magyarország Kft. eredményeivel napjainkra Magyarország 300 legnagyobb cége közé emelkedett, 2011-ben Romániában is leányvállalatot nyitottunk. Vállalatunk a hosszú távú és kiszámítható üzleti kapcsolatokra épít, és így kínál stabil, biztonságos és emberközpontú munkahelyet a Mosonmagyaróváron és környékén élő munkavállalóknak, biztos megélhetést nyújtva munkatársainknak és családjaiknak.

Felelősen gondolkodó vállalkozásként 32 megváltozott munkaképességű, jórészt siket, vak és gyengén látó dolgozónak adunk jelenleg is munkát. Mosonmagyaróvár egyik legnagyobb foglalkoztatójaként és legnagyobb adófizetőjeként aktívan és kezdeményezően támogatjuk a városi és helyi közösségi kezdeményezéseket, melyek a környezeti és szociális fenntarthatóságot segítik elő, valamint büszke tagjai vagyunk Mosonmagyaróvár város civil közösségének.

A Nolato-ra vonatkozó műszaki és kereskedelmi információkért látogasson el nemzetközi weboldalunkra, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

For commercial information about Nolato Hungary, please go to the Group's international website!

 

További érdekességek